Andra bröstoperationer

BRÖSTFÖRMINSKNING

Stora, tunga och hängande bröst kan hos en del kvinnor ge smärtor i nacke, skuldror och rygg. Dessutom kan det vara kosmetiskt skämmande samt att brösten kan vara ett hinder vid olika sportaktiviteter. En bröstreduktion utförs för att minska eller ta bort dessa besvär.

Vid en bröstförminskning flyttas bröstvårtan samtidigt upp och överflödig hud, fett och körtelvävnad avlägsnas. Övervikt kan vid enstaka tillfällen vara en medverkande orsak till stora och tunga bröst. Många kvinnor med normal kroppsvikt kan även lida av stora tunga bröst. För att accepteras till en bröstförminskning hos oss krävs av medicinska säkerhetsskäl att du har ett BMI (body mass index) på max 29. Bäst kosmetisk resultat får du vid ett BMI på max 26.

Boka tid för gratis konsultation

ANDRA MINDRE OPERATIONER PÅ BRÖSTEN

Vi erbjuder även andra operationer på brösten som exempelvis byte av implantatstorlek, uttagning av implantat, förminskning av vårtgårdar, korrigering av indragna eller utstående bröstvårtor.

För få mer detaljerad information om bröstförminskning eller andra operationer på brösten är du välkommen att boka en tid för läkarkonsultation på kliniken. På konsultationen går vi grundligt igenom förutsättningarna för den önskade operationen med dina önskemål och förväntningar. Operationstiden kan bokas i samråd med kirurgen direkt efter konsultationen.

ETT TRYGGT VÅRDFÖRLOPP OCH PERSONLIGT OMHÄNDERTAGANDE

På Estetisk Kirurgi möts du av personlighet, professionalism och ett engagerat team av sköterskor, narkosläkare och kirurg. Efter operationen får du alltid stanna kvar efter över natten för övervakning och allmän omvårdnad. Dagen efter så träffar du alltid kirurgen igen för kontroll innan hemgång. Vi är väldigt måna om att du får trygghet, god omvårdnad och ett personligt omhändertagande i familjär miljö hos oss i Ockelbo och Gävle.

Du är alltid välkommen att ta med en vän eller annan anhörig till din läkarkonsultation.

Om du har ytterligare frågor om bröstförminskning, andra bröstoperationer eller annat är du välkommen att kontakta oss på kliniken på telefon 0297-403 00 eller skicka frågor till oss via e-post (info@estetiskkirurgi.se)

Boka tid för gratis konsultation

Kan du få hjälp av din sjukvårdsförsäkring?

Läs mer

Kontakta oss