Andra operationer i ansiktet

Ansiktet är förmodligen det mest uttrycksfulla du har som person, eftersom det berättar en historia om det förflutna och om dig.

Med åren förlorar huden och hudvävnaden elasticitet, huden blir slapp och rynkig och många får lös hud på halsen. Rökning och solning bidrar till att skynda på den naturliga åldringsprocessen. Resultatet kan vara att du ser äldre och tröttare ut än du kanske känner dig.

Våra vanligaste kosmetiska operationer i ansiktet är ansiktslyft och ögonlockslyft. Förutom dessa erbjuder vi även korrigering av öron, näsplastik, läpplastik och halsplastik (halslyft).

För få mer detaljerad information om dessa andra operationer är du välkommen att boka en tid för läkarkonsultation på kliniken i Ockelbo. På konsultationen går vi grundligt igenom förutsättningarna för den önskade operationen med dina önskemål och förväntningar. Operationstiden kan bokas i samråd med kirurgen direkt efter konsultationen.
Boka tid för gratis konsultation

ETT TRYGGT VÅRDFÖRLOPP OCH PERSONLIGT OMHÄNDERTAGANDE

På Estetisk Kirurgi i Ockelbo möts du av personlighet, professionalism och ett engagerat team av sköterskor, narkosläkare och kirurg. Efter operationen får du alltid stanna kvar över natten för övervakning och allmän omvårdnad. Dagen efter så träffar du alltid kirurgen igen för kontroll innan hemgång. Vi är väldigt måna om att du får trygghet, god omvårdnad och ett personligt omhändertagande i familjär miljö hos oss i Ockelbo.

Du är alltid välkommen att ta med en vän eller annan anhörig till din läkarkonsultation.

Om du har ytterligare frågor om ansiktsoperationer eller annat är du välkommen att kontakta oss på kliniken på telefon 0297-403 00 eller skicka frågor till oss via e-post (info@estetiskkirurgi.se)
Boka tid för gratis konsultation

Kan du få hjälp av din sjukvårdsförsäkring?

Läs mer

Kontakta oss