Andra plastikoperationer

Andra plastikoperationer (LÅRPLASTIK, STUSSLYFT OCH ÖVERARMSPLASTIK)

En harmonisk kroppsform och kontur är ett ideal för många kvinnor och män. Kroppens form och proportion har ej sällan inverkan på vårt välbefinnande och självförtroende.

Graviditet, fetma och större viktminskningar eller vanligt åldrande gör att kroppen ändrar form. Med åldern försvinner hudens elasticitet och bland annat magen, låren, stussen och överarmarna kommer att förlora form och fasthet.

Vare sig det gäller låren, stussen, överarmarna eller annan kroppsdel så är kosmetisk plastik här ett kirurgiskt sätt att lyfta och omforma denna del, men även att ta bort överflödig hud.

För få mer detaljerad information om dessa andra kroppsoperationer är du välkommen att boka en tid för läkarkonsultation på kliniken i Ockelbo. På konsultationen går vi grundligt igenom förutsättningarna för den önskade operationen med dina önskemål och förväntningar. Operationstiden kan bokas i samråd med kirurgen direkt efter konsultationen.

ETT TRYGGT VÅRDFÖRLOPP OCH PERSONLIGT OMHÄNDERTAGANDE

På Estetisk Kirurgi i Ockelbo möts du av personlighet, professionalism och ett engagerat team av sköterskor, narkosläkare och kirurg. Efter operationen får du alltid stanna kvar efter över natten för övervakning och allmän omvårdnad. Dagen efter så träffar du alltid kirurgen igen för kontroll innan hemgång. Vi är väldigt måna om att du får trygghet, god omvårdnad och ett personligt omhändertagande i familjär miljö hos oss i Ockelbo.

Du är alltid välkommen att ta med en vän eller annan anhörig till din läkarkonsultation.

Om du har ytterligare frågor om plastikoperationer på kroppen eller annat är du välkommen att kontakta oss på kliniken på telefon 0297-403 00 eller skicka frågor till oss via e-post (info@estetiskkirurgi.se)

Boka tid för gratis konsultation

Kan du få hjälp av din sjukvårdsförsäkring?

Läs mer

Kontakta oss