Bukplastik Falun

Bukplastik Falun

Estetisk Kirurgi är den lilla, personliga kliniken för bukplastik och annan plastikkirurgi för dig som bor i Falun och övriga Dalarna. Vår klinik ligger ca en timme och en kvart från Falun, på en plats där du kan genomgå din förändring i lugn och ro. Förutom bukplastik genomför vi bland annat även fettsugning, bröstoperationer och ansiktslyft.

När är bukplastik ett alternativ?

En bukplastik kan behövas om man har problem med överflödig hud på magen, till exempel om man har gått ner mycket i vikt, genomgått en magsäcksoperation eller varit gravid. Om du har hittat hit för att du söker mer information om möjligheter till bukplastik i närheten av Falun är chansen stor att du redan har tänkt igenom din situation både en och två gånger. Då kanske det är dags att boka in en konsultation för att få svar på dina frågor och mer konkret information om vad en bukplastik skulle kunna innebära för dig?

Bröst

Läs mer

Ansikte

Läs mer

Kropp

Läs mer

VSoft lift

Läs mer

Restylane

Läs mer

Skinboosters

Läs mer

Åderbråck

Läs mer

Injektionsbehandlingar

Läs mer

Inför din operation

Läs mer

 

Konsultation inför operationen

Under konsultationen får du träffa vår personal och bekanta dig med kliniken. Du får även svar på dina frågor och funderingar. Det går jättebra att ta med t.ex. din partner eller annan närstående till konsultationen för att även de ska känna sig tryggare i situationen. Bland annat detta går vi igenom under konsultationen:

  •      Din situation, dina förväntningar och dina önskemål
  •      Förutsättningar inför operationen
  •      Hur operationen går till
  •      Kostnad för en bukplastik
  •      Möjliga komplikationer utifrån dina medicinska och fysiska förutsättningar

Praktiska tips inför din bukplastik

Stora operationer kräver förberedelser, så väl mentalt som praktiskt. Att genomgå en bukplastik kan för många upplevas som en befrielse från något som har tyngt en under lång tid. Helt plötsligt har man mindre ont, hud som inte skaver mot hud och lättare att hitta kläder som passar! För att kunna ta det lugnt och läka in i ditt nya jag efter en bukplastik kan det vara bra att planera din vardag efter operationen redan innan. Tänk t.ex. på att du inte kommer få lyfta mer än max ett kilo (tänk ett mjölkpaket!) under 6 veckor efter operationen. Detta innebär att du inte kan lyfta dina barn, bära matkassar eller ta hand om tvätten. Med lite planering blir allt detta lättare att ta sig igenom.

Välkommen till en klinik nära Falun – och välkommen till ditt nya jag!

Kan du få hjälp av din sjukvårdsförsäkring?

Läs mer

Kontakta oss